Üdvözöllek, lépj be fiókodba vagy regisztrálj egyet.
A kosarad üres!

Hímzett pólók

Hímzett pólók

Céges logó és egyedi feliratos, emblémás póló hímzést vállalunk

 

Céges és csapat pólók hímzését is vállaljuk rövid határidővel egy darabtól, rengeteg színben és méretben.
Környakas és ingnyakú pólók, női, férfi és gyerek fazonban is. Kérje egyedi ajánlatunkat több tétel rendelése esetén!
Válassz mintáink közül ide kattintva vagy kérjél rá saját mintát, melynek egyszeri költsége 3500 Ft. 20 db feletti rendelésnél ezt a költséget átvállaljuk!

Minden általunk forgalmazott hímzett pólók ára tartalmazz, egy darab minta és egy darab felirat hímzését! A minta minden esetben a bal mellre kerül, kb ~10 cm-es nagyságban. Ha nem oda szeretnéd, akkor jelezd azt a terméklapon a megjegyzés rovatban.
Tervezd meg saját pólódat, töltsd fel a kiválasztott mintádat jpg, gif vagy png formátumban és én ráhímzem neked!

A  póló típusokat három alkategóriába gyüjtöttük össze:

​​  Férfi ingnyakú póló

Első lépésként válassz színt magadnak és ne felejtsd el a mintát és a feliratot megadni mielőtt a kosárba helyezed a kiválasztott terméket.
Kellemes vásárlást kívánok!

 

Igényes karácsonyi ajándék? Egyedi hímzett pólók!

Igényes karácsonyi ajándék? Egyedi hímzett pólók! Az év egyik legfontosabb ünnepének számít a karácsony, ehhez pedig az emberek szeretnének igazodni, legfőképp az ajándékválasztásban. Ilyenkor az igényes és ízléses termékekben látják a vásárlók az ideális ünnepi meglepetést, azonban az ilyen árucikkeket sok esetben igazi kihívás meglelni. Ha Ön szeretne időt és energiát spórolni a vásárláson, ugyanakkor ragaszkodik ahhoz, hogy igényes ajándékot válasszon, döntsön az egyedi hímzett pólók mellett!

Az egyedi hímzett pólók igényesen kidolgozott darabok, amelyek bármilyen hétköznapi szettet feldobnak. A gardróbok nélkülözhetetlen darabjai! Az egyedi hímzett pólók bárki számára ideális ajándéknak bizonyulnak, nők és férfiak egyaránt hasznosíthatják őket a mindennapokban. Nincs olyan ember, aki ne örülne karácsonykor egy ilyen különleges meglepetésnek!

Rendeljen egyedi hímzett pólót, és ajándékozza meg kedvesét, vagy a család bármelyik tagját egy igényes ajándékkal! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!