Üdvözöllek, lépj be fiókodba vagy regisztrálj egyet.
A kosarad üres!

Hímzett pólók

Hímzett pólók

Céges logó és egyedi feliratos, emblémás póló hímzést vállalunk

 

Céges és csapat pólók hímzését is vállaljuk rövid határidővel egy darabtól, rengeteg színben és méretben.
Környakas és ingnyakú pólók, női, férfi és gyerek fazonban is. Kérje egyedi ajánlatunkat több tétel rendelése esetén!
Válassz mintáink közül ide kattintva vagy kérjél rá saját mintát, melynek egyszeri költsége 3500 Ft. 20 db feletti rendelésnél ezt a költséget átvállaljuk!

Minden általunk forgalmazott hímzett pólók ára tartalmazz, egy darab minta és egy darab felirat hímzését! A minta minden esetben a bal mellre kerül, kb ~10 cm-es nagyságban. Ha nem oda szeretnéd, akkor jelezd azt a terméklapon a megjegyzés rovatban.
Tervezd meg saját pólódat, töltsd fel a kiválasztott mintádat jpg, gif vagy png formátumban és én ráhímzem neked!

A  póló típusokat három alkategóriába gyüjtöttük össze:

​​  Férfi ingnyakú póló

Első lépésként válassz színt magadnak és ne felejtsd el a mintát és a feliratot megadni mielőtt a kosárba helyezed a kiválasztott terméket.
Kellemes vásárlást kívánok!

Pólóhímzés versenyekre? Keress bennünket!

Pólóhímzés versenyekre​Legyen szó bármilyen sportversenyről, ha a csapat a megmérettetésre készül, az esetek többségében muszáj gondoskodni az egységes ruházatról is, hiszen így tudják magukat megkülönböztetni más egyesületektől. Ilyenkor bármilyen emblémázási megoldás szóba jöhet, azonban, ha igényes végeredményt szeretne a csapat, aminek köszönhetően a ruhákat később is tudja használni, érdemes a pólóhímzést választani.

A pólóhímzés manapság az egyik legnépszerűbb emblémázási eljárás a versenypólókkal kapcsolatban is, hiszen roppant ízléses, tartós, és bármilyen mintát el lehet készíteni a segítségével. A pólókra általában az egyesület logóját szokták ráhímeztetni, de nem ritka, hogy a sportoló neve is rákerül a felsőrészre. Csak a fantázia szabhat határt a póló hímzéssel kapcsolatban, mi bármit megvalósítunk a sporteseményre. Egy biztos, a végeredmény minőséget fog képviselni.

Ha Ti is versenyre készültök, és szeretnétek pólót hímeztetni a csapatnak, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Megrendelt pólóitokat a korszerű gyártási technológiánknak köszönhetően rövid időn belül tudjuk biztosítani.

Hímzett munkaruhát minden alkalmazottnak!

hímzett pólóSzeretnéd, ha a Te csapatod tagjai is egyedi munkaruhát viselnének minden egyes napon, amit hivatalos keretek között, munkával töltenek? A saját, céges munkaruha fontos, hiszen erősíti a csapatszellemet, az elköteleződést és az arculat része is, jelzi a külvilágnak, melyik cégről van szó.

Fordulj bizalommal hozzánk, és rendelj hímzett pólókat munkaruhának! A kínálatunkból kiválaszthatod előre, hogy milyen pólót szeretnél, férfi vagy női, kerek nyakú vagy ingnyakú változatot, illetve a színek között is szabadon válogathatsz. A mi dolgunk a hímzés elkészítése, amit hagyományosan a bal oldalra teszünk, de külön kérésre a póló bármelyik részére elkészítjük. A hímzett munkaruhákra általában felirat és minta készül. Vállalunk természetesen logó hímzést, ami kiegészülhet a cégnévvel, szlogennel vagy egyéb tételekkel is.

Az egyedi megrendeléseknek sincsen akadálya. Amennyiben szeretnél munkaruha hímzést rendelni, lépj kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérd személyre szabott árajánlatunkat!

 

Igényes karácsonyi ajándék? Egyedi hímzett pólók!

Igényes karácsonyi ajándék? Egyedi hímzett pólók! Az év egyik legfontosabb ünnepének számít a karácsony, ehhez pedig az emberek szeretnének igazodni, legfőképp az ajándékválasztásban. Ilyenkor az igényes és ízléses termékekben látják a vásárlók az ideális ünnepi meglepetést, azonban az ilyen árucikkeket sok esetben igazi kihívás meglelni. Ha Ön szeretne időt és energiát spórolni a vásárláson, ugyanakkor ragaszkodik ahhoz, hogy igényes ajándékot válasszon, döntsön az egyedi hímzett pólók mellett!

Az egyedi hímzett pólók igényesen kidolgozott darabok, amelyek bármilyen hétköznapi szettet feldobnak. A gardróbok nélkülözhetetlen darabjai! Az egyedi hímzett pólók bárki számára ideális ajándéknak bizonyulnak, nők és férfiak egyaránt hasznosíthatják őket a mindennapokban. Nincs olyan ember, aki ne örülne karácsonykor egy ilyen különleges meglepetésnek!

Rendeljen egyedi hímzett pólót, és ajándékozza meg kedvesét, vagy a család bármelyik tagját egy igényes ajándékkal! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!